VRIJWILLIGER

Achter de schermen zorgt een enthousiaste groep vrijwilligers ervoor dat er iedere maand in Harderwijk een verrassende voorstelling is te zien. Ieder heeft haar eigen kwaliteiten en op basis daarvan zijn de taken verdeeld. Het brengt al met al best veel werk met zich mee, maar het is leuk om ervoor te zorgen dat er een gevarieerd en kwalitatief goed aanbod is. We zijn op zoek naar vrijwilligers om ons team te versterken!

Het je affiniteit met jeugdtheater? Lees dan snel verder!

Het team van Jeugdtheater Harderwijk bezoekt verschillende presentatiedagen van theaterbureaus om het aanbod te bekijken. Tijdens deze presentatiedagen zijn er meestal schoolklassen bij, zodat we gelijk kunnen zien hoe kinderen reageren op de voorstellingen. Kinderen zijn een heel eerlijk publiek en laten duidelijk weten of ze iets leuk vinden of niet.
Bij het boeken van een voorstelling wordt nooit over één nacht ijs gegaan. De ene maand kiezen we voor verteltheater voor bijvoorbeeld de allerkleinsten. Weer een ander keer is er uitdagend fysiek theater voor 8-plussers. Muziektheater of poppentheater: wij zorgen voor een afwisselend theateraanbod. We zijn op zoek naar de juweeltjes, de pareltjes, de voorstellingen die anders zijn. Wij proberen kinderen iets aan te bieden waardoor de fantasie geprikkeld wordt en die de blik verruimt.

Waarom jeugdtheater?

Het simpele antwoord komt van ons aller Annie MG Schmidt: Ik ben eigenlijk altijd 8 gebleven!

Interesse?

Ben je enthousiast, heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@podiaharderwijk.nl. We nemen zo snel mogelijk contact op!